Windoor is een pionier op de markt van ramen en deuren. Wij dragen topkwaliteit en elegantie steeds hoog in het vaandel. De  combinatie van de meest geavanceerde productietechnieken en een lokale service resulteert in producten van de betrouwbare kwaliteit die u verlangt. Windoor biedt een totaaloplossing voor al uw ramen en deuren in pvc, aluminium en hout. Onze ervaren adviseur zoekt samen met u naar de beste mogelijkheden voor uw nieuwbouw- of renovatieproject.

Ervaar het verschil

In onze showroom vindt u zeker en vast de ramen en deuren die bij uw woning passen. Een plaatsbezoek bij u thuis geeft ons een nog beter idee van de uit te voeren werken. Onze medewerkers maken vervolgens binnen de kortste termijn een offerte voor de realisatie van uw bouw- of renovatieproject.

Perfecte afwerking

In functie van uw schrijnwerk zal onze Windoor-adviseur u professioneel advies geven omtrent uw keuze voor aluminium, hout of pvc. Onze ervaren plaatsers zorgen dan binnen de afgesproken termijn voor een perfecte realisatie en afwerking van uw bouwproject.